Alza.cz objednávka

Internetový obchod Alza.cz moc nemusím. Nevím proč, asi kvůli tomu zelenému mimozemšťanovi a kvůli té silné reklamní masáži, které je všudepřítomná. Ale i czc.cz už se snaží vymývat mozky reklamou také slušné. Nicméně někdy se tam nějakou objednávku udělám, když není vhodná alternativa. Tak a teď, jak jsem dopadl.

Kupuju tester na měření napětí autobaterie do autozásuvky. Chci udělat rychlou objednávku. Ale chyba, neprošlo to až do konce. Tak to zkusím asi ještě 2x, než to vzdám. Pak jsem tedy nucen udělat standardní objednávku, který již je úspěšně dokončená. Ale překvapí mě následně mailová schránka, když ji mám blnou balastu z alzy. Oni totiž se nyní všechny ty 3 nedokončené zrychlené objednávky tváří jako dokončené. Super, takže musím 3 objednávky postupně zrušit.

No a další den přijde mail, že doručení (vyzvednutí) zboží bude mít zpoždění. To se může stát, ok, ale napsali, že do dvou hodin mě budou sami kontaktovat a dále informovat. Ale nebylo to do dvou hodin, ani do „dvou“ 14:00 hodin.  Takže sliby – chyby. :D Zkouším volat na linku a proklikám se na operátora, ale ten neví vůbec nic víc.  A to s tou zrychlenou objednávkou se prý stává. No tak člověk by si myslel, že když jsou největší eshop s elektronikou, tak že to mají odladěné, ale ono občas větší problémy než u lecjakého malého eshopu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *